Γιάννης Καραμπίνας.. Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος στη Δωδώνη

karampinas giannis

Μία από τις πρώτες υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του 2023 που ανακοινώνονται επίσημα είναι αυτή του Γιάννη Καραμπίνα.

Ο Γιάννης Καραμπίνας, παρουσία  σημαντικού αριθμού συνεργατών του έκανε γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Δωδώνης.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε το ψηφοδέλτιο είναι σε προχωρημένο στάδιο με ικανό αριθμό υποψηφίων.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • karampinas giannis1

«Θεωρούμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του δήμου μας» είπε ο κ. Καραμπίνας συμπληρώνοντας ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει τα περιθώρια προσφοράς και διαπνέεται από αλαζονεία.

Το όνομα της παράταξης και οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν σε επόμενη φάση σημείωσε ο κ. Καραμπίνας καλώντας όλους να στηρίξουν τη νέα παράταξη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν θέλει στήριξη από κανένα πολιτικό κόμμα ενώ σημείωσε ότι δίπλα του βρίσκονται στελέχη προερχόμενα τόσο από την παράταξη του Κώστα Κατσανάκη όσο και του νυν Δημάρχου Χρήστου Ντακαλέτση.

Σημειώνεται ότι παρόντες στη συνέντευξη του Γιάννη Καραμπίνα ήταν δύο από τους αντιπεριφερειάρχες, ο Οδυσσέας Πότσης και η Γιώτα Ναυρόζογλου η οποία κατάγεται από την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ