Γιάννης Καλπούζος: Παρουσιάζει Άγιους και δαίμονες

kalpoyzos_1Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα «Άγιοι και δαίμονες» σε τρεις πόλεις της Ηπείρου, το επόμενο διάστημα.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου στο Κομπότι Άρτας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου, στις 7 μ.μ.

Την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου έρχεται στα Γιάννενα και στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, στις 7:30 μ.μ., σε συνεργασία με την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων (ΙΛΕΤ), τον Σύλλογο Αρτινών και Τζουμερκιωτών και το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης».

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου φτάνει στην Πρέβεζα στην Πινακοθήκη Λέανδρου Μ. Σπαρτιώτη, (Ποσειδώνος και Ερμού, Άγιος Θωμάς), στις 7 μ.μ., σε συνεργασία με τον Σύλλογο Περί Βιβλίου και το βιβλιοπωλείο Κύκλος.

Ο Γιάννης Καλπούζος γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Από το 1982 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα και μία συλλογή διηγημάτων. Με την ποιητική συλλογή Έρωτας νυν και αεί ήταν υποψήφιος στη μικρή λίστα για το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2008. Από το 1995 έχει υπογράψει τους στίχους 67 τραγουδιών πολλά από τα οποία έγιναν επιτυχίες, καθώς και τους στίχους 18 τραγουδιών στο θεατρικό έργο Τρυφεράκανθος. Το 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του ΕΚΕΒΙ για το μυθιστόρημά του Ιμαρέτ: Στη σκιά του ρολογιού, το οποίο μεταφράζεται στα τουρκικά και τα ιταλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ