«Γιάννενα Τώρα»: Πρωτοφανής προχειρότητα

Ανεπάρκεια και προχειρότητα καταλογίζει στην Δημοτική Αρχή, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με αφορμή την ακύρωση των προγραμματισμένων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για την κορυφαία συνεδρίαση του έτους, καθώς θέμα της ήταν η έγκριση του προϋπολογισμού.

Η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα, με μία σκληρή ανακοίνωση, καταφέρεται εναντίον της Δημοτικής Αρχής, επισημαίνοντας ότι απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Άλλη μια ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής προκαλεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και εκθέτει για άλλη μια φορά ανεπανόρθωτα το Δήμο: Ακυρώνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την από μέρες προγραμματισμένη για αύριο κορυφαία συνεδρίαση του έτους, αυτή της συζήτησης του προϋπολογισμού προφανώς λόγω της πρωτοφανούς προχειρότητας που επιδεικνύει στα περισσότερα ζητήματα, και μάλιστα και σε αυτά των Οικονομικών Υπηρεσιών.

Πρόκειται για ακόμα ένα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο κονιορτοποιεί τις ανακοινώσεις της «εικονικής πραγματικότητας» περί πετυχημένης δημοτικής αρχής και υπογραμμίζει και στον πλέον καλόπιστο συνδημότη την προχειρότητα αλλά και την απαξίωση που επιφυλάσσει η Δημοτική Αρχή για το Δημοτικό Συμβούλιο, τον κορυφαίο θεσμό της πόλης και του Δήμου, τον οποίο εννοεί να αντιμετωπίζει με όρους ιδιοκτησιακούς και εξυπηρέτησης των σχεδιασμών της.

Οι πολίτες -είμαστε σίγουροι- θα τα αξιολογήσουν όλα αυτά, όπως και τη συνέπεια λόγων και έργων και θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση, όταν έρθει η ώρα, η οποία δυστυχώς για τη δημοτική αρχή, δεν αργεί καθόλου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ