Γεωργόπουλος: Προτεραιότητα η σύνδεση του αεροδρομίου με 10 προορισμούς

georgopoulos ksenodoxoi

Δύο προτεραιότητες της παράταξης «ΦΩΣ» έκανε γνωστές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Λάμπρος Γεωργόπουλος μετά την συνάντηση που είχε με την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Η πρώτη είναι η σύνδεση του αεροδρομίου Ιωαννίνων με τουλάχιστον δέκα προορισμούς του εξωτερικού και η δεύτερη η δημιουργία οργανισμού εικόνας Ηπείρου ο οποίος θα διαφυλάσσει, προωθεί και προβάλει την περιοχή.

Κατά την παράταξη η ολιστική προσέγγιση της Ηπείρου ως ενιαία οντότητα επιφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα ενώ η προσβασιμότητα είναι το απόλυτο κλειδί της ανάπτυξης.

Η παράταξη θεωρεί αδόκιμη πρακτική τα έργα υψηλού κόστους όπως είναι η πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα ενώ ο κ. Γεωργόπουλος, χωρίς να δίνει προς το παρόν περισσότερα στοιχεία, αναφέρει ότι στις άμεσες προτεραιότητές του είναι «η άμεση σύνδεση του Αεροδρομίου των Ιωαννίνων, με τουλάχιστον 10 προορισμούς του εξωτερικού, ενέργεια που εκτιμούμε πως θα αυξήσει κατακόρυφα όλους τους δείκτες οικονομίας της Ηπείρου».

Τέλος προτείνει τη σύσταση και λειτουργία Οργανισμού Εικόνας Ηπείρου με εξειδικευμένα στελέχη και ο οποίος διαφυλάσσει, προωθεί, προβάλει και βελτιώνει την εικόνα, το σήμα (brand) της Ηπείρου και όποια οικονομική δραστηριότητα περικλείει αυτό, με τον DMO να αποτελεί έναν από τους βραχίονές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ