Γεωργιάδης: Στο τραπέζι να κλείνει στις 10 το βράδυ η εστίαση

estiasi trapezia

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείνουν τα καταστήματα εστίασης στις 10 μ.μ. ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Μega.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν εξετάζεται το μέτρο να κλείνουν τα καταστήματα εστίασης στις 10 το βράδυ και όχι στις 12 είπε ότι “αυτή τη στιγμή δεν είναι επί θύραις αυτό το μέτρο, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω αναλόγως της εξελίξεως της πανδημίας” και πρόσθεσε ότι “στις 10 το βράδυ κλείνουν πλέον τα εστιατόρια και τα μπαρ στην Ολλανδία παραδείγματος χάρη, 11 το βράδυ κλείνουν στο Βέλγιο. Επαναλαμβάνω όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία της χώρας μας. Γι’ αυτό κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι” .

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι “στόχος των μέτρων είναι να μειωθεί η κοινωνική κινητικότητα. Όσο μειώνεται η κοινωνική κινητικότητα τόσο μειώνεται η πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Το lockdown είναι το απόλυτο κλείσιμο “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ