Γαστρεντερολογική διημερίδα από το Πανεπιστήμιο

IATRIKHΤο Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας & Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) σε συνεργασία με την Ηπατο-Γαστρεντερολογική Μονάδα της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν Γαστρεντερολογική Διημερίδα από τις 7 – 9 Σεπτεμβρίου 2012 στα Σύβοτα Θεσπρωτίας (ξενοδοχείο Sivota Diamond).

Η Διημερίδα πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και στόχος της είναι και φέτος η ανάπτυξη ποικίλων θεμάτων όπως ανώτερο και κατώτερο πεπτικό, ογκολογία γαστρεντερικού, πάγκρεας χοληφόρα, ήπαρ

και IBD. Επίσης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί κλινικό φροντιστήριο με παρουσίαση περιστατικών ενώ την ίδια μέρα θα λάβει χώρα, όπως κάθε χρόνο, η συνάντηση των Γαστρεντερολόγων της Βορειοδυτικής Ελλάδας και των συνεργαζόμενων συναδέλφων της ευρύτερης περιοχής.

Την διημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν γαστρεντερολόγοι, παθολόγοι, χειρουργοί, γενικοί ιατροί καθώς και άλλες ειδικότητες. Στην διημερίδα χορηγούνται 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16.30 στο χώρο διεξαγωγής της διημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ