Γαλάζια… αντεπίθεση

nea dimokratia

Όλα τα κομματικά της στελέχη καλεί η Νέα Δημοκρατία να αναρτήσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα με μάσκα!

Με τον τρόπο αυτό περνά στην… αντεπίθεση βάλλοντας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

“Σε πείσμα όσων περιμένουν ακόμα να “λογαριαστούμε μετά”, προσδοκώντας να διαφύγουν από τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα στρουθοκαμηλίζοντας και καταστροφολογώντας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα Υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες” αναφέρει.

Και παροτρύνει σε… αντεπίθεση με μάσκα μέσω των κοινωνικών δικτύων!

“Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας, που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και “ναι μεν αλλά” σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη” τονίζει καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ