Γ. Ζάψας: «Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»

zapsas

Με μία αιχμηρή ανάρτηση που έκανε αντέδρασε ο Γιώργος Ζάψας στην απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να απορρίψει την ένσταση που είχε καταθέσει μετά την απόφαση μη εκλογής του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και 1100 απορριπτικές αποφάσεις να βγάλει η ΚΕΦΕ του Νικολακόπουλου, η απόφαση των 226 σφων & σφσσων της Ηπείρου να τους εκπροσωπήσω στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν αλλάζει!

Και καλά ο Νικολακόπουλος, τα μέλη της ΚΕΦΕ ξεχνούν πως βρίσκει εφαρμογή και στα κόμματα η ρήση «Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»!

Κατάλαβαν τι έκαναν, ποιον έκοψαν και γιατί;» αναφέρει ο Γιώργος Ζάψας.

Συνεχίζοντας σημειώνει ότι σε πρωθύστερο χρόνο είχε ζητήσει να εκλεγεί εκτός ποσοστώσεων κάτι που το γνώριζαν άπαντες και συνεχίζει τονίζοντας ότι «τους εμπιστευτήκαμε να βγάλουν εκλογικά αποτελέσματα κι όχι να λειτουργήσουν σαν όργανα των ομάδων που ανήκουν ή εκπροσωπούν μέσα στο κόμμα».

Ο Γιώργος Ζάψας υπογραμμίζει ακόμη ότι ο πρόεδρος και η πλειοψηφία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής παραβίασαν την  εντολή και τον απέκλεισαν αδικαιολόγητα με το αστήρικτο εφεύρημα της υπερεκπροσώπησης.

Καταλήγει αναφέροντας ότι δεν αναγνωρίζει τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής σε ότι αφορά την εκπροσώπηση της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ