Γ. Ζάψας… Ένσταση για την αποκατάσταση της αδικίας

zapsas g

Ένσταση κατέθεσε ο Γιώργος Ζάψας μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για την εκλογή μελών στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Ζάψας με έναν τρόπο που δεν έχει κατανοηθεί από κανέναν βρέθηκε εκτός κομματικού οργάνου παρότι είχε συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από τον Χρήστο Μαντά που τελικά εκλέχθηκε.

«Η μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, την Κυριακή 15 Μαΐου, απέδειξε πως ο ελληνικός λαός στηρίζει την προσπάθεια του προέδρου του κόμματος σ. Αλέξη Τσίπρα για απαλλαγή από τις “Μητσοτακικές”  καταστροφές πολιτικές.

Αυτή την προσπάθεια στήριξα κι εγώ με την υποψηφιότητά μου στην Κεντρική Επιτροπή και σήμερα κατέθεσα ένσταση καθώς παρότι έχω εκλεγεί με 226 ψήφους και μόνο με την στήριξη των συντρόφων μου – εκτός ποσοστώσεων – δεν ανακηρύχτηκα μέλος της ΚΕ» ανέφερε ο Γιώργος Ζάψας.

Ο ίδιος τόνισε ότι αναμένει την αποκατάσταση του λάθους και σημείωσε ότι αφού λυθεί η αδικία θα γίνει η ανάλογη συζήτηση στα κομματικά όργανα.

«Αναμένω όπως καταλαβαίνετε την αποκατάσταση του λάθους και τα υπόλοιπα θα τα κουβεντιάσουμε στα όργανα του κόμματος και αφού λυθεί η αδικία.

Η διαδρομή μου είναι γνωστή, αναγνωρίζω τις συλλογικότητες που λειτουργούν ως δεξαμενές σκέψεις και ρεύματα ιδεών στο κόμμα, υπηρετώ την συλλογικότητα της αυτοδιοίκησης και δεν συμμετέχω σε διαλόγους για κομματικούς στρατούς, αλλά θα υποστηρίξω ένα αριστερό, δημοκρατικό και ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία, δίπλα στα προβλήματα των πολιτών, απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές όπως έκανα μέχρι σήμερα και στην αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετώ από 25ετίας» κατέληξε ο Γιώργος Ζάψας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ