Γ. Στύλιος: Να παραιτηθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου

STYLIOSΟ Βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος επισκέφτηκε το νοσοκομείο Άρτας. Συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων και συνομίλησε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό.

Ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου και των μελών του Δ.Σ. διότι προκύπτουν ευθύνες στον τρόπο διοίκησης, στη διαχείριση και στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του νοσοκομείου.

Δεσμεύτηκε να παρέμβει στο Υπουργείο, ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις για τη χρηματοδότηση, τον εποπτικό έλεγχο καθώς και τις κινήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την αντιμετώπιση των δυσβάστακτων οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει. Ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση σε σχέση με νοσοκομεία ίδιας δυναμικότητας.

Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό να στηρίξουν το νοσοκομείο με την προσπάθειά τους και να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων.

Μετά το πέρας της επίσκεψης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γνωρίζω ότι σήμερα, οι συνθήκες νοσηλείας για τους Αρτινούς είναι πολύ δύσκολες. Το Νοσοκομείο Άρτας έχει οδηγηθεί σε άσχημη κατάσταση με ευθύνες της Διοίκησης. Σήμερα διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία του προσωπικού εργάζεται με φιλότιμο και κάνει ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθεί σε μια δύσκολη κατάσταση με πενιχρά μέσα. Η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών περίθαλψης για τους Αρτινούς αυτονόητα είναι πρώτη προτεραιότητα. Χρειαζόμαστε πραγματικές λύσεις άμεσα. Οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε και να προστατεύσουμε, ο καθένας με ό,τι μέσο μπορεί, την κοινωνική συνοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ