Γ. Στέφος: Αντιπαλεύουμε το σκοτάδι

«Εκδηλώσεις, όπως αυτή που προγραμματίζεται για το Σάββατο 22-2-2020 στην πόλη μας ενάντια στο κατοχυρωμένο δικαίωμα στην άμβλωση, και συνάμα η καμπάνια κατά των μεταμοσχεύσεων ,φέρνουν την κοινωνία αντιμέτωπη με τον σκοταδισμό και  την οπισθοδρόμηση και αμφισβητούν  κεκτημένα  ανθρώπινα δικαιώματα».

Αυτό μεταξύ άλλων σημειώνει σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος με αφορμή την εκδήλωση του Σαββάτου από την κίνηση «Αφήστε με να ζήσω».

Η εκδήλωση προκαλεί αρκετές αντιδράσεις. Ο πρώην βουλευτής τονίζει ότι έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στον συντηρητισμό και την αντιεπιστημονική προσέγγιση.

«ΕΙΝΑΙ το «παλιό», που απελευθερωμένο από τη βάσανο του Λόγου, επιστρέφει ως ηθικό . Στη βουλή, στην τηλεόραση, στις εφημερίδες ,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό το παλιό που προβάλλεται για να «νοικοκυρέψει»  όσα οι κοινωνίες κατέκτησαν.

ΕΙΝΑΙ που όταν λένε ότι θα κάνουν όσα χρειάζονται για να θαφτούν οριστικά οι ιδέες της αριστεράς εννοούν και αυτές τις εκδηλώσεις, που μοιάζουν βγαλμένες από το μεσαίωνα. Η «κανονικότητα» επιστρέφει και κατατρώει ό,τι θέλει να πορευτεί υπερήφανο.

Εμείς θα αντισταθούμε. Ο λόγος  και οι δράσεις μας θα αντιπαλεύουν πάντα το πισωγύρισμα στο σκοτάδι» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ