Φταίει ο Καχριμάνης και για την Κακαβιά!

rizopoulos perifereiako

Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στις συνοριακές διαβάσεις και τα χιλιάδες «πήγαινε- έλα»;

Κατά τον Σπύρο Ριζόπουλο ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Περιφερειάρχης! Όπως και για όλα τα δεινά του τόπου!

Δεν φταίει η κυβέρνηση, δεν φταίνε οι υπουργοί, δεν ευθύνονται όσοι έχουν την ευθύνη διαχείρισης της πανδημίας και της λήψης μέτρων!

«Δε μπορεί ο Περιφερειάρχης να εκφράζει… τον προβληματισμό του στον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, χωρίς να απαιτεί άμεσα λύση για την υγειονομική «τρύπα» στα σύνορά μας και να αρκείται στην απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσουν να είναι κλειστά τα τελωνεία μας, στους Αλβανούς και τους Ευρωπαίους πολίτες, την ώρα που οι ομογενείς αλλά και συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών της γείτονος μπαινοβγαίνουν χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο», αναφέρουν οι Ορίζοντες Ηπείρου σε ανακοίνωσή του!

Μάλιστα προειδοποιούν ότι αν προκύψει πρόβλημα δεν θα σταθούν μόνο στην πολιτική κριτική αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στην δικαιοσύνη.

«Αν ως τώρα βάλαμε στην Περιφέρεια Ηπείρου βαθμό κάτω από τη βάση για τη διαχείριση της πανδημίας, σε μια ενδεχόμενη έξαρση του ιού με αφετηρία «εισαγόμενα» κρούσματα, θα της καταλογίσουμε εγκληματική αμέλεια και τότε, δεν θα μείνουμε μόνο στην πολιτική κριτική…», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ