Φωτιά σε ασθενοφόρο και σε φορτηγό

PYROSBESTIKH

PYROSBESTIKHΑναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Πρέβεζας από ασθενοφόρο που πήρε φωτιά . Το περιστατικό χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί κανείς σημειώθηκε λίγο με τις 10 το πρωί στην συμβολή της Λεωφόρου Ειρήνης με την οδό Καρυωτάκη, στα φανάρια. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η φωτιά έσβησε αμέσως και αποφεύχθησαν τα χειρότερα, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο, ενώ διεκόπη για λίγη ώρα και η κυκλοφορία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Πριν καλά καλά προλάβουν να επιστρέψουν στην έδρα τους τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας ένα νέο περιστατικό για φλεγόμενο όχημα, σήμανε και πάλι συναγερμό στην υπηρεσία. Αυτή την φορά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες και με επικεφαλής τον υποδιοικητή Θεόδωρο Βαρδή κλήθηκε να σβήσει φωτιά που εκδηλώθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο στην περιοχή της Λυγιάς .

Το φορτηγό μετέφερε κατεψυγμένα είδη και πήρε φωτιά λίγο πριν φτάσει στο λιμανάκι. Η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να σβήσει τις φλόγες ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο ήταν ολοσχερείς. Το πιθανότερο είναι η φωτιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, ωστόσο η υπηρεσία θα αναζητήσει τα ακριβή αίτια και στις δύο παραπάνω υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ