Φεστιβάλ γεύσεων με καντίνες από όλη την χώρα!

kantina festival

Με στόχο την ανακάλυψη νέων γαστρονομικών και γευστικών εμπειριών διοργανώνεται στην πόλη των Ιωαννίνων ένα γαστρονομικό ταξίδι με την επωνυμία «CITY FOOD TRUCK FESTIVAL».

Στο Φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν καντίνες από όλη την Ελλάδα προσφέροντας μια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων ποιοτικά αναβαθμισμένων, από όλο τον κόσμο με αλμυρές αλλά και γλυκιές επιλογές.

Η γαστρονομία στους τέσσερεις τροχούς είναι πλέον μια νέα πραγματικότητα η οποία αναβαθμίζει τον θεσμό του street food και των υπαίθριων εκδηλώσεων αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον κόσμο που θα επισκεφτεί αυτό το Φεστιβάλ.

Πέραν όλων των άλλων στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παραγωγοί και έμποροι με Ελληνικά τοπικά Προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Την εκδήλωση θα την πλαισιώσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Ελληνικά μουσικά σχήματα ζωντανής μουσικής αλλά και επωνύμους DJ , καθώς και δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η «CITY HALL EVENTS » και δραστηριοποιείτε στην διοργάνωση πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976709225 κα Έλενα Τσίγγρου.

Με την υποστήριξη του Σωματείου STREET FOODS IN GREECE και την στήριξη του Κου Λάζαρου Πολυχρονόπουλου.

Οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι :

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 13 το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι 12 το βράδυ

Στο Αθλητικό κέντρο Λιμνοπούλας σε στεγασμένο χώρο πίσω από το γήπεδο του μπάσκετ δίπλα στην λίμνη

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ