Φεστιβάλ Αθλημάτων στο παραλίμνιο πάρκο Περάματος

an perama1

O Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο» εκτός από φορέας υλοποίησης σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή του Περάματος, θα πραγματοποιήσει αίθρια αθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» τo Σάββατο 04 Ιουνίου 2022 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Παραλίμνιο πάρκο του Περάματος.

Η εκδήλωση είναι για παιδιά ηλικίας 6 ετών έως και 15 , είναι ένας χώρος όπου φιλοξενούνται αθλητικοί χώροι και χώροι ανοιχτοί, κατάλληλο για την φιλοξενία και παρουσίαση των αθλημάτων.Στην διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου θα παρουσιάζονται ξεχωριστά τα αθλήματα τα οποία εδρεύουν στην πόλη, είτε ομαδικό, είτε ατομικό κατόπιν συνεννοήσεις και συνεργασίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος, τα οποία είναι τα εξής :
Τένις, Μπάσκετ, Στίβος, Handball, Beach volley, Volley Ball, Κωπηλασία, Ιστιοπλοΐα, Taekwondo ITF, Ξιφασκία , Τοίχο Αναρρίχησης ,Ποδηλασία και Κολύμβηση , από κάθε σωματείο θα υπάρχουν οι προπονητές που είναι πιστοποιημένοι από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α για να εξηγήσουν τις δραστηριότητές που θα υπάρχουν στον κάθε άθλημα , το πρόγραμμα του κάθε συλλόγου και επιτόπια επίδειξη των συλλόγων με την δραστηριότητες τους.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στο παιδί να διαλέξει από μόνο του τι άθλημα του αρέσει και την επιλογή που έχει κάνει αν θέλει να συνεχίσει όλη την επερχόμενη σχολική χρονιά στο άθλημα που του άρεσε περισσότερο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές (Ολυμπιονίκες) από την περιοχή μας. “Με αυτό τον τρόπο αγκαλιάζουμε την επερχόμενη Ολυμπιάδα στην πόλη του φωτός “ΠΑΡΙΣΙ 2024″, και σας καλούμε όλους τους πολίτες μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» μια διοργάνωση ΓΙΟΡΤΗ αντάξια της πόλης και των ανθρώπων της” τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγυ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΒΙΚΟΣ Α.Ε, η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε, ο Δήμος Ιωαννιτών, ο ΝΠΔΔ Σπηλαίου Περάματος ,το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ