Ευχαριστήρια για την Ορθοπαιδική

panepistimiako ioanninon

Τις θερμές ευχαριστίες προς την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εκφράζουν οι γονείς ενός ανήλικου παιδιού για τη φροντίδα και τις άριστες υπηρεσίες υγείας που τους παρείχαν.

Αναλυτικά αναφέρουν

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλη την ομάδα ιατρών της Ορθοπεδικής Kλινικής  Π. Γ. Ν. Ιωαννίνων, (υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Αναστασίου ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ ) του ΤΕΠ, των Εξωτερικών Ιατρείων, το προσωπικό του Χειρουργείου, της Ανάνηψης καθώς επίσης το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, για τις άριστες υπηρεσίες υγείας, την επιστημονική ανταπόκρισή τους, κατά τη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεία του υιού μας στην  Παιδοορθοπεδική Κλινική.                                                                                                                                                                                                                                         Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του Ε.Σ.Υ. χειρουργό Ορθοπαιδικό κ. Ιωάννη ΚΩΣΤΑ-ΑΓΝΑΝΤΗ και την υπό την επίβλεψή του ομάδα αποτελούμενη από τους χειρουργούς Ορθοπεδικούς κ.κ. Ιωάννη ΓΚΙΑΤΑ , Αριστομένη ΤΣΟΒΙΛΗ και τους ιατρούς Ορθοπεδικής, κ.κ. Σπυρίδωνα ΤΣΙΡΙΓΚΑΚΗ, Βασίλειο ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟ, Κωνσταντίνο ΔΗΜΟ, Απόστολο ΚΟΚΛΑ, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα σε μας και στο ανήλικο τέκνο μας, τις κρίσιμες ώρες με επαγγελματικό ήθος , κοινωνική ευαισθησία, ανθρωπιά και ευγένεια από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος.                                       

Η αμεσότητα, ο επαγγελματισμός η ανθρωπιά μας έκαναν να νιώθουμε σιγουριά ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.                                                                                       

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούν στο Νοσοκομείο μας τέτοιοι άνθρωποι- επιστήμονες και κοσμούν την Ιατρική κοινότητα.                                                           

 Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε υγεία , προσωπική ευημερία και δύναμη στη συνέχιση του πολύτιμου κοινωνικού έργου που επιτελείται.

Με τιμή                                 

Θ. Β και Ρ.Φ.                                               

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ