Ευχαριστίες στο Ανακριτικό της Π.Υ. για την εξιχνίαση εμπρησμού ΙΧ

nixta pirosvestiki

Τις ευχαριστίες στο Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων απευθύνει με επιστολή του στο Epiruspost ο κ. Δημήτρης Κόντος και η οικογένειά του.

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη υπηρεσία με την μεθοδική της δουλειά εντόπισε τον δράστη του εμπρησμού του αυτοκινήτου τους με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και να καταδικαστεί.

Το αυτοκίνητο πυρπολήθηκε όντας σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Ο κ. Δημήτρης Κόντος στην επιστολή του αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να  εκφράσω τις ευχαριστίες μου  στο Ανακριτικό Γραφείο της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ιωαννίνων, το οποίο χάρη στην έρευνα και τις μεθοδικές ενέργειές του προσωπικού του και υπό την καθοδήγηση της Προϊσταμένης του, κατόρθωσε να συγκεντρώσει άμεσα το προανακριτικό αποδεικτικό υλικό, που απαιτείται ώστε να οδηγηθεί ο δράστης του εμπρησμού σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην οποία κατοικώ, στις Δικαστικές Αρχές και να καταδικαστεί.

Η ταχύτητα και ο επαγγελματισμός, που επέδειξαν στις ενέργειές τους οδήγησαν στην καταδίκη του δράστη εδραιώνοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα και  παρέχοντας ξανά σε εμένα και την οικογένειά μου το αίσθημα της ασφάλειας και της οικογενειακής και προσωπικής γαλήνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ