Εξοικονομώ κατ’ οίκον, με εγγύηση Εθνικής

ENERGEIA_SPITIΗ Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από τον Φεβρουάριο του 2011 μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 20.000 αιτήσεις ενδιαφερόμενων για προέγκριση δανείου για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Από αυτές περίπου 4.700 ολοκληρώθηκαν με πλήρη δικαιολογητικά και έχουν εγκριθεί ή αναμένεται να υποβληθούν προς έγκριση στο ΕΤΕΑΝ.

Μέχρι σήμερα έχουν υπογραφεί περισσότερες από 3.200 συμβάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.

Οι εκταμιεύσεις ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου έχουν υπερβεί τις 2.200 με συνολικό ποσό άνω των 7,3 εκ. Η Εθνική Τράπεζα έχει εκταμιεύσει το 50% των συνολικών ποσών του προγράμματος μέχρι στιγμής και αυξάνει συνεχώς το ρυθμό εκταμιεύσεων ώστε να εξυπηρετεί μεγαλύτερο αριθμό πολιτών.

Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της Εθνικής Τράπεζας παραμένει η εντατικότερη προώθηση του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» και η περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών ώστε να επωφεληθούν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες στους επόμενους μήνες που το πρόγραμμα θα παραμείνει διαθέσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ