Εξηγήσεις για το φορτηγό..

fortigo dzirou

Εξηγήσεις για το φορτηγό που αγοράστηκε αλλά δεν έχει μπει σε κυκλοφορία δίνει ο Δήμος Ζηρού μετά την σχετική καταγγελία που έγινε από δύο δημοτικούς συμβούλους.

Διαβάστε αναλυτικά: Πληρώθηκε αλλά δεν κυκλοφορεί..

Ο Δήμος αναφέρει ότι ο σχετικός διαγωνισμός για την προμήθεια του φορτηγού απέβη άγονος δύο φορές κι έτσι προχώρησε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Αφού προέκυψε η εταιρεία για την προμήθεια οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια του συγκεκριμένου εισαγόμενου μεταχειρισμένου οχήματος το οποίο επιλέχθηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του Δήμου.

«Το κύριο μέρος των διαδικασιών προμήθειας του οχήματος (διαγωνισμοί, διαπραγμάτευση κλπ) ολοκληρώθηκε μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2021, οπότε έγινε και η εξόφλησή του. Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν κατατεθεί αρμοδίως, χωρίς να υπάρχουν παρατηρήσεις, και είναι θέμα ελάχιστων ημερών να ολοκληρωθεί και η διαδικασία έκδοσης των πινακίδων.

Ο Δήμος υπογραμμίζει ότι όχι μόνο για θέματα ασφάλειας οχημάτων και οδηγών, αλλά ακόμη και για θέματα τυπικών διαδικασιών δεν κάνει εκπτώσεις, αλλά ούτε επιδεικνύει βιασύνη.

Όσον αφορά τέλος τη δήθεν διαπίστωση ότι “ο Δήμος Ζηρού βρίσκεται σε πλήρη διάλυση κι εγκατάλειψη” μόνο ως …χωρατό μπορεί να εκληφθεί» καταλήγει στην απάντησή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ