Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

DIARRHKTHS

DIARRHKTHSΕξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην πόλη της Πρέβεζας από δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 17 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι τα ξημερώματα της 18-03-2012, ο 17χρονος συνεπικουρούμενος από τον 20χρονο, αφού έσπασε το παράθυρο ψησταριάς στην Πρέβεζα, αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε η μεμονωμένη δράση του 17χρονου στις ακόλουθες υποθέσεις διαρρήξεων:

τα ξημερώματα της 26-03-2012, αφού παραβίασε την είσοδο ταβέρνας στην Πρέβεζα, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του καταστήματος.

Την 26/27-03-2012, αφού έσπασε παράθυρο ψησταριάς στην Πρέβεζα, προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του καταστήματος, χωρίς τελικά να ολοκληρώσει την πράξη του.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ