Έβγαλε λαβράκια η Ασφάλεια

MEGARO

MEGAROΗ εμπειρία των ανδρών της Ασφάλειας Ιωαννίνων και η μεθοδική τους δουλειά αναμείχθηκε για μία ακόμη φορά, από το αποτέλεσμα. Δύο ημεδαποί, που μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών είχαν χτυπήσει τουλάχιστον επτά φορές στην πόλη των Ιωαννίνων συνελήφθησαν, ύστερα από πολυήμερη έρευνα.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 23 και 21 ετών, οι οποίοι με τη δράση τους είχαν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Εξάλλου επτά κλοπές και διαρρήξεις από τις 29 Σεπτέμβρη μέχρι τις 20 Οκτώβρη δεν ήταν λίγες. Στο στόχαστρό τους βρίσκονταν κυρίως καταστήματα της πόλης των Ιωαννίνων, από όπου αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κι άλλα αντικείμενα.

Η δράση τους πήρε τέλος και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα στη μικροεγκληματικότητα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος δράστης:

  • Την 29 Σεπτεμβρίου 2011 πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα –αναψυκτήριο στα Ιωάννινα και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών  και το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
  • Την 30 Σεπτεμβρίου 2011,  το βράδυ διέρρηξε  κατάστημα- ψησταριά στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων και αφαίρεσε το χρηματικό  ποσό  των εβδομήντα (70) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
  • Την 3 Οκτωβρίου 2011, το βράδυ αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου  καταστήματος-καφενείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού  και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα  (70) ευρώ  από την ταμειακή μηχανή.
  • Την 6 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες  αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου καταστήματος-μεζεδοπωλείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ  καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε  στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 23χρονου δράστη, ο οποίος ανέμενε σε κοντινή απόσταση.
  • Την 21  Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες  διέρρηξε κατάστημα εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών  στα Ιωάννινα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα  (70) ευρώ από την ταμειακή μηχανή, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και τρεις (3) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.
  • Την 21 Οκτωβρίου 2011,  πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα-ψησταριά  στα Ιωάννινα  και αφαίρεσε  από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ.
  • Την 21 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ