Έτοιμη να αποχωρήσει από τη Σχεδία η Περιφέρεια Ηπείρου

perifereiako s til

Την πρόθεση της Περιφέρειας Ηπείρου να αποχωρήσει από την Σχεδία έκανε γνωστή ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά από ερώτημα που υπέβαλλε ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Γιώργος Πρέντζας.

Το θέμα της Σχεδίας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά την ρήξη στις σχέσεις Προέδρου και Επιστημονικού υπεύθυνου, την παρέμβαση εισαγγελέα και την δικαστική διερεύνηση.

Ο Περιφερειάρχης στην τοποθέτησή του σημείωσε ότι οι δύο συγκεκριμένοι «ήταν για χρόνια σαν το παπί με το χηνάρι» και τα πρώτα σημάδια της ρήξης ήρθαν με την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του ΚΕΘΕΑ, το οποίο όπως είπε ο κ. Καχριμάνης, κάνει εκπληκτική δουλειά στην Ήπειρο.

«Όταν είδα την διάσταση του προβλήματος το οποίο μετέφεραν και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας στη διοίκηση της Σχεδίας, προβληματίστηκε ιδιαίτερα και δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι την αποχώρηση της Περιφέρειας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης συμπληρώνοντας ότι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Στέφανος Τζιμογιάννης δεν είχε την στήριξη κανενός φορέα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί θα φέρω θέμα να αποχωρήσουμε» τόνισε ο Περιφερειάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ