Έτοιμη για την παραχώρηση η ΕΤΑΔ- Τι ανακοίνωσε

DOMPOLH2

Με ασυνήθιστα γρήγορους ρυθμούς –για τα δεδομένα του ελληνικού δημοσίου- τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη.

Καταλύτης αυτών των εξελίξεων ήταν η συζήτηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Πρωθυπουργό και η παρέμβαση του δεύτερου κάτι που είχε αποτυπωθεί και στην ανακοίνωση που δόθηκε από το Μαξίμου.

Η ΕΤΑΔ, προχώρησε σήμερα σε μία λιτή πλην απολύτως σαφή ανακοίνωση στην οποία αποτυπώνεται η διάθεσή της για παραχώρηση του ακινήτου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει την ετοιμότητα της να συνεργαστεί το αμέσως προσεχές διάστημα με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών με στόχο να δώσουμε λύση μετά από πολυετή καθυστέρηση στο πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών της πόλης, σύμφωνα και με την θετική ανταπόκριση του Πρωθυπουργού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και των τριών πλευρών επιδίωξη μας είναι να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη αξιοποίηση του εμβληματικού κτηριακού συγκροτήματος του Παλιού Πανεπιστημίου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ