Ετοίμαζαν δύο τόνους χασίς για την Ελλάδα

xasisΒρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε τουριστικό συγκρότημα

Δεν έχει αρχή και τέλος η διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα. Παρά τις συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας και τις κατασχέσεις τεράστιων ποσοτήτων σε Γιάννινα και Θεσπρωτία τα κυκλώματα εξακολουθούν να δρουν με την ίδια ένταση. Απλά κάθε φορά αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο κι έναν άλλο δρόμο για να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες στην Ελλάδα.

Παραπάνω από δύο τόνους χασίς είχαν ετοιμάσει για να στείλουν στη χώρα μας κυκλώματα τα οποία αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν τουριστικό κέντρο ως προκάλυμμα για να τα σπρώξουν στην Ελλάδα.

Ο εντοπισμός τους αυτή τη φορά έγινε από την Αλβανική Αστυνομία η οποία οδηγήθηκε στη σύλληψη πέντε νεαρών οι οποίοι εργάζονταν σε ιδιωτική ασφάλεια τουριστικού κέντρου, κοντά στους Αγίους Σαράντα και είχαν στην κατοχή τους δύο τόνοι και 80 κιλά μαριχουάνας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αλβανικού Υπουργείου Εσωτερικών, τα ναρκωτικά, τα οποία και κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, βρέθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις του τουριστικού συγκροτήματος, πακεταρισμένα σε 172 πακέτα.

Το φορτίο ήταν έτοιμο να φορτωθεί σε φουσκωτό σκάφος με προορισμό την Ελλάδα, που απέχει λίγα μόλις μίλια από την παραλία αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ