Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας στην Κόνιτσα

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Establishment Of Business Clubs For The Enhancement Of Entrepreneurship In The C/B Area” με ακρωνύμιο “Business Clubs” που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «INTERREG IPA CBC Greece- Albania 2014-2020»  διοργανώνει «Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας» δυνητικών επιχειρηματιών για το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, το οποίο λειτουργεί στους χώρους της Βιβλιοθήκης.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η προετοιμασία και η κατάρτιση των εν δυνάμει επιχειρηματιών στην ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και στις βασικές αρχές λειτουργίας και διοίκησης των επιχειρήσεων.

Θα αναπτυχθούν βασικά θέματα οργάνωσης, διοίκησης και λογιστικής παρακολούθησης των επιχειρήσεων, εντοπισμού οικονομικών πόρων για την υλοποίηση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων, κατανόησης των τεχνικών προώθησης πωλήσεων με σύγχρονους τρόπους μάρκετινγκ.

Το «Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας»  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/02/2020 και ώρα 10:00 π.μ στον χώρο εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κόνιτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ