Έρχεται το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο

KINHTAΤη δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική, η οποία υπόσχεται πως το εν λόγω κινητό θα ενσωματώνει πρωτοποριακές καινοτομίες που θα φέρουν επανάσταση στην επικοινωνία.

Πρόκειται για το MLS iQTalkTM, το οποίο συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ) τις οποίες η MLS αναπτύσσει εδώ και χρόνια. Το MLS iQTalk είναι smartphone με λειτουργικό σύστημα Android που καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή», τόνισε με δήλωσή του ο Ιωάννης Καματάκης, διευθύνων σύμβουλος της MLS.

Η λεπτομερής παρουσίαση του MLS iQTalk θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, κατά την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ