Επτά Γιαννιώτες στην Εθνική Κωπηλασίας

epilektoi noi

Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι επτά επίλεκτοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις χρονικές δοκιμασίες (time trials) που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ως αποτέλεσμα των επιδόσεών τους και οι επτά κλήθηκαν να προετοιμαστούν με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να λάβουν μέρος με τα ελληνικά χρώματα τους επόμενους μήνες στις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος, όπως είναι το Πανευρωπαϊκό και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, δε, με το κοινόβιο της Εθνικής, οι επτά επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες θα αγωνιστούν με τη φανέλα του Ν.Ο.Ι. και στο επικείμενο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, στο δυναμικό της ελληνικής Εθνικής Ομάδας παραμένουν μετά τις δοκιμασίες οι Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Ιάσονας Εξάρχου, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαΐτάς, ενώ εντάχθηκαν για πρώτη φορά, έπειτα από τις καλές εμφανίσεις της Κυριακής και οι Ανδρέας Καρέτσος και Σπύρος Γεωργίου.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, η Γιαννιώτικη Κωπηλασία θα έχει φέτος ενισχυμένη παρουσία στους διεθνείς στίβους, ενώ δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες για μετάλλια και διακρίσεις.

Η Νεφέλη Ντάρα σε κοινόβιο Ανάπτυξης

Σε Κοινόβιο για την κατηγορία Ανάπτυξης που θα διεξάγει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά κλήθηκε να λάβει μέρος η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Νεφέλη Ντάρα. Το κοινόβιο θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Ιουλίου, δηλαδή θα λάβει χώρα παράλληλα με το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Η Νεφέλη έχει γεννηθεί το 2006 και είναι αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. τα τελευταία τρία χρόνια.

 Παράλληλα με την εμπειρία που θα αποκομίσουν τις επόμενες ημέρες οι αθλητές Ανάπτυξης, παρακολουθώντας, μεταξύ άλλων, σε δράση ορισμένους απ’ τους καλύτερους κωπηλάτες της χώρας, θα προσφέρουν και τις υπηρεσίες τους ως εθελοντές στο Πανελλήνιο, ενώ θα μάθουν μυστικά του αθλήματος από καταξιωμένους προπονητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ