Επίθεση για τα έργα του «Αντώνης Τρίτσης»

gerovasili olga

Σκληρή κριτική για τα έργα της Ηπείρου που πέρασαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ασκεί η βουλευτής Άρτας και πρώην υπουργός Όλγα Γεροβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι από τον «Φιλόδημο» πέρασαν στο νέο πρόγραμμα συνολικά 32 έργα και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου που αφορούν κυρίως παρεμβάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης και οδοποιίας.

«Είναι έργα που αυτή η κυβέρνηση «πάγωσε» για έναν ολόκληρο χρόνο, μόνο και μόνο για να τα παρουσιάσει ως δικά της. Έχοντας η ίδια μηδαμινό έργο, μιας και το περιβόητο «επιτελικό κράτος» δεν αφορά την αποτελεσματικότητα του κράτους αλλά την τακτοποίηση ημετέρων και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος και εθνικού πλούτου, οικειοποιείται τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθώντας να διαγράψει από τη συλλογική μνήμη ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έδωσε και λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίησή τους.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αδιαφόρησε για τον χαμένο χρόνο και τις ανάγκες Δήμων και πολιτών. Αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν ήταν σαρδάμ η φράση του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ του 2017 «Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία»!

Τίποτα, όμως, δεν μας εκπλήσσει πλέον με την υποκρισία αυτής της κυβέρνησης.

Δεν μας εκπλήσσει η εμμονική προσπάθειά της να εμφανίζει το μαύρο ως άσπρο. Δεν μας εκπλήσσει η διαρκής διαστρέβλωση της αλήθειας και η παρουσίαση μιας εικονικής πραγματικότητας.

Δεν θα μας εκπλήξει ούτε εάν, σε λίγες μέρες, κατά την εξαγγελθείσα επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Πλάκα, ο Πρωθυπουργός εμφανίσει το εμβληματικό έργο της αναστήλωσης του Γεφυριού ως δικό του έργο!

Θα θέλαμε, όμως, να μας εκπλήξει, θετικά αυτή τη φορά, με το να οικειοποιηθεί τις προτάσεις που εδώ και μήνες του προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, οι εργαζόμενοι, η οικονομία, η κοινωνία. Το εφιαλτικό 16% της ύφεσης, στο β’ τρίμηνο του έτους, δεν είναι άραγε αρκετό για να θέσει επιτέλους τις προτεραιότητές του σε τάξη;» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ