«Επιστροφή στο χωριό», προπώληση εισιτηρίων

epistrofi sto xorio

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την θεατρική κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό» που κάνει την πρεμιέρα της, παρουσία του συγγραφέα Κωνσταντίνου Σταύρου, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο της ΕΗΜ στο Φρόντζο.

Η νέα, μεγάλη παραγωγή της ΣΥΝΘΕΣΗ είναι μια σπαρταριστή κωμωδία χαρακτήρων που παρακολουθεί την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας,  να φέρει το γιο και την κόρη της από την Αθήνα πίσω στο χωριό για να ανοίξουν ένα… καθετοποιημένο γραφείο τελετών. Στην εξίσωση μπαίνουν η ξινή εβραία νύφη της η οποία δεν θέλει να επιστρέψει στο κατσικοχώρι, η κουτσομπόλα του χωριού και η αντίπαλη μοιρολογίστρα. Το κομφούζιο κορυφώνεται όταν ένας χωροφύλακας βραδείας καύσεως προσπαθεί να λύσει ταυτόχρονα τρεις υποθέσεις: αρχαιοκαπηλίας, ναρκωτικών και ενός πτώματος που εξαφανίστηκε με 4.000.000 ευρώ ενώ ο παράλυτος και αιωνόβιος παππούς με μαλάκυνση θυμάται ξαφνικά που υπάρχουν θαμμένες λίρες και ένα εξώγαμο εμφανίζεται από το πουθενά….

Τι ακολουθεί? Ένα κωμικό κρεσέντο άνευ προηγουμένου. Απίθανες ατάκες, ταχύτατος ρυθμός, ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές σε μια άνευ προηγουμένου «Επιστροφή στο Χωριό»!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Κατσάνος («Γκόλφω μέχρι δακρύων», «Λατρεμένη μου Οικογένεια») ενώ η εικαστική επιμέλεια των σκηνικών είναι του Λουκά Λούκα.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για  την ενίσχυση του ορφανοτροφείου της ΙΜ Δουραχάνης Ιωαννίνων.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, η ΣΥΝΘΕΣΗ θα εκδώσει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:

Κανονικό:  8,00€ (Στην προπώληση 6,00€)

Μειωμένο: 6,00€ (Ισχύει για Φοιτητές, Ανέργους, ΑΜΕΑ και άτομα άνω των 65 ετών)

Παιδικό: 3,00€ (ισχύει για παιδιά ως 12 ετών)

Σημεία Προπώλησης: 

Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ (παραπλεύρως παλαιών ΚΤΕΛ), Σίνα 2, τηλ. 2651070798

Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, τηλ. 2651034911

«Επιστροφή στο χωριό», τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ (Φρόντζου).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ  και την  Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική τους υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ