Επιστημονική διημερίδα για τις μεταμοσχεύσεις

metamosxefsis

metamosxefsisΣτις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί επιστημονική διημερίδα με τίτλο “Μεταμόσχευση Νεφρού σε μία Περιφερειακή Μονάδα Μεταμοσχεύσεων: Εμπειρία και Προοπτικές”.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων της Χειρουργικής Κλινικής και της Νεφρολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η διημερίδα θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση ανοικτής ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό της περιφέρειας μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19.30, όπου θα υπάρξουν εισηγήσεις αλλά και ελεύθερη-ανοικτή συζήτηση, για την αξία της δωρεάς οργάνων και τις θεσμικές παρεμβάσεις με στόχο την προώθησή της, το ρόλο και την επίδραση των Μέσων Επικοινωνίας στην μεταμοσχευτική διαδικασία, καθώς και αναφορά στην έως σήμερα εμπειρία και τις προοπτικές της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν.Ι.

Στην εκδήλωση θα παραστούν η Υφυπουργός Υγείας, κα. Φωτεινή Σκοπούλη καθώς και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Η οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων και τις Διοικητικές Αρχές της περιφέρειας μας, για την υποστήριξη και συμμετοχή τους στην οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ