Με τη συμμετοχή μεγάλων επιχειρήσεων το Epirus Business Forum 2012

INTERNETΤο Epirus Business Forum 2012 αναμένεται να αποτελέσει το επιχειρηματικό γεγονός της νέας χρονιάς στην Ήπειρο καθώς τη συμμετοχή τους έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει εκπρόσωποι επιτυχημένων επιχειρήσεων και φορέων της χώρας, όπως επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής. Το EBF2012 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/01/2012 και το Σάββατο 28/01/2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα και ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής παρακολούθησης είναι εντυπωσιακές.

Στο διαδικτυακό τόπο του Epirus Business Forum 2012 www.epirusbusinessforum.gr, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς, οι ενδιαφερόμενοι εκτός από συνολική πληροφόρηση μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εντελώς δωρεάν αλλά και να λάβουν μέρος στη μεγάλη έρευνα του EBF2012 με θέμα: «Πώς έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τις επιχειρήσεις της Ηπείρου;» τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν στο Epirus Business Forum 2012.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τμήμα Ηπείρου) και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση με ομιλία ο Γενικός Διευθυντής της PROTERGIA (Όμιλος Μυτιληναίος) κ. Ντίνος Μπενρουμπή στη θεματική ενότητα «Ενέργεια στην Ήπειρο», ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος της εταιρείας SPEIRON- λ/Lambda -το λάδι που πωλείται στα Harrods-, ο Πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης κ. Νικόλαος Πατσιούρας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΛΓΗ Α.Ε. Σπειρουλίνα Σερρών κ. Μιχάλης Ζουλουμίδης, στη θεματική ενότητα «Τουρισμός και Ελληνικά Προϊόντα: Δυναμική επένδυση σε περίοδο κρίσης». Στην ίδια ενότητα επίσης το EBF2012 θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η κ. Μ. Βλάχου της εταιρείας Fereikos-Helix -πρόσφατα βραβεύθηκε με το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011»- καθώς επίσης και εκπρόσωποι των εταιριών GAEA -μια εταιρεία που το 82% του συνολικού τζίρου της προέρχεται από εξαγωγές- και της ASTARTI- Tzortzopoulos Estate -βραβευμένη εταιρεία παραγωγής βιολογικών & παραδοσιακών κυθηραϊκών προϊόντων. Στις εργασίες του EBF2012 θα παραστεί με ομιλία ο Πρόεδρος του αρμόδιου εθνικού οργανισμού προσέλκυσης, υποδοχής, προώθησης και υποστήριξης στρατηγικών και λοιπών επενδύσεων στην Ελλάδα «Invest in Greece» κ. Αριστομένης Συγγρός.

Επίσης τη διοργάνωση θα τιμήσουν ο πολιτικός και βιομήχανος κ. Στέφανος Μάνος, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (Τμήμα Ηπείρου) θα παρουσιαστούν από τον Αναπληρωτή καθηγητή του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μ. Χλέτσο τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σχετικά με τις νέες διαμορφωμένες συνήθειες και συμπεριφορές του καταναλωτή στην Ελλάδα. Στην ενότητα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κ. Π. Καλλίρης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κ. Δ. Φίλης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Epirus Business Forum www.epirusbusinessforum.gr, η οποία θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα και εξελίξεις που θα αφορούν σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη διοργάνωση Forum Επιχειρηματικότητας στην Ήπειρο καθώς και στο τηλέφωνο 2651029600.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ