Επιμελητήριο, Δήμος κι επιχειρήσεις συζητούν για το Open Mall

aneksartisias kalit

Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σχεδιάζουν και υλοποιούν από κοινού την δημιουργία «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» (Open Mall) στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αραβαντινού, Παπάζογλου, Λόρδου Βύρωνος, Ανεξαρτησίας, Κάνιγγος, Τσιριγώτη (από Κάνιγγος μέχρι Αραβαντινού), Ζωής Καπλάνη, Παλαιολόγου, Κωλέττη, Καπλάνη, Κατσαντώνη, Χατζηκώστα (Αγίου Νικολάου) και Παρ. Ευαγγελίδη.

Η βασική ιδέα της πρότασης στηρίζεται στην ανάδειξη του ιστορικού – εμπορικού κέντρου της πόλης (οδός Ανεξαρτησίας και παρακείμενοι οδοί) με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής αυτής, η οποία διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.

Στόχοι της Δράσης είναι η αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και η οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, διοργανώνει την Συνάντηση Εκκίνησης Εργασιών (kick-off meeting) για το έργο: «Δράσεις OPEN MALL Επιμελητηρίου Ιωαννίνων», την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Epirus Palace» (7ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθήνας).

Στην Εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο συγκεκριμένο ιστορικό-εμπορικό κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα δημιουργηθεί το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), προκειμένου να ενημερωθούν συγκεκριμένα για τις προβλεπόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ