Επιφυλακτικοί με την ημέρα χαμηλού κόστους

EMPORIKA_2Με προβληματισμό αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι επαγγελματίες αλλά και οι φορείς της περιοχής την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την καθιέρωση ημερών χαμηλού κόστους.

Ο προβληματισμός αυτός αποτυπώνεται και στις πρώτες συζητήσεις και συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας με τους τοπικούς φορείς της Πρέβεζας(Εμπορικό Σύλλογο, Επιμελητήριο, Σωματείο Ιδιοκτήτων Καφέ, Μπαρ, Εστιατορίων) και στόχος είναι να βρεθεί μια φόρμουλα βάσει της οποίας θα υλοποιηθεί η πρωτοβουλία αυτή.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, πρόταση είναι η καθιέρωση μιας μέρας χαμηλών τιμών κάθε μήνα με στόχο να ωφεληθούν και οι επιχειρήσεις αλλά και οι καταναλωτές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας συζήτησε το θέμα σε συνεδρίαση του και το Δ.Σ εξέφρασε την άποψη ότι οι μέρες χαμηλού κόστους δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στην αγορά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τάσο Κοντομίχη οι έμποροι προτείνουν δυο δεκαήμερα προσφορών, εκφράζοντας την άποψη ότι από την στιγμή που θα γίνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και σε άλλους Νομούς, οι καταναλωτές δεν θα έχουν λόγο να έρθουν στην Πρέβεζα. Τέλος το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή των επαγγελματιών στην απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ