Επί τάπητος οικονομικά, στρατόπεδα κι Αμβρακικός

MPAILHS_GGPHΣυνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Θεοδωρίδη είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ. Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του Μιλτιάδη Κλάπα –πρώην δήμαρχο Πρέβεζας- επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Πρέβεζας όπου τον υποδέχτηκαν ο κ. Μπαϊλης και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φραγκούλης, Κοσμάς Κορωναίος και Ευάγγελος Ροπόκης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαϊλη η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας ενώ τα ζητήματα που τέθηκαν από τον ίδιο και τους συνεργάτες του αφορούσαν την οικονομική και γενικότερη κατάσταση του Δήμου, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές Δομές καθώς και οι σημαντικές περικοπές στους πόρους της Αυτοδιοίκησης (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι, Σ.Α.Τ.Α κ.λ.π) που μοιραία θα οδηγήσουν του Δήμους σε στάση πληρωμών.

Επίσης ειδική αναφορά έγινε στην παραχώρηση των Στρατοπέδων, και μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή του Γενικού Γραμματέα στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος της Πρέβεζας καθώς και στην προσπάθεια για την προστασία και ανάδειξη του Αμβρακικού Κόλπου για την οποία ο κ.Μπαϊλης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις.

Οι κύριοι Μπαϊλης και Θεοδωρίδης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η μεταξύ τους συνεργασία θα συνεχιστεί με στόχο την προώθηση των αιτημάτων και την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ