Επ’ αυτόφωρο σύλληψη διαρρήκτη στα Καρδαμίτσια

EGKLHMATIKOTHTAΚαθημερινή και αδιάκοπη είναι η μάχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων εναντίον της εγκληματικότητας. Παρά τις ελλείψεις σε υλικά και σε προσωπικό, η προσπάθεια που γίνεται τόσο από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Ανδρέα Παπιγκιώτη όσο και από το σύνολο των αστυνομικών είναι υπεράνθρωπη και αποδίδει αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συνεχούς κινητοποίησης κατά της μικροεγκληματικότητας που αποτελεί και τον μεγάλο πονοκέφαλο για την περιοχή, συνελήφθη τα ξημερώματα στα Καρδαμίτσια, ένας αλλοδαπός, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει σε σπίτι προκειμένου να το διαρρήξει.

Η Αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για τον γνωστό αναρριχητή, που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων.

Πρόκειται για άτομο που κατάφερνε να εισέλθει ακόμη και σε τελευταίους ορόφους πολυκατοικιών, συχνά χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος, να αφαιρεί χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και να εξαφανίζεται με χαρακτηριστική άνεση.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στα Καρδαμίτσια κρατώντας έναν κόφτη, ενώ ήδη είχε δέσει σκοινί στα κάγκελα μπαλκονιού ώστε να εισέλθει στο σπίτι.

Αυτή την φορά όμως η αστυνομία έδρασε άμεσα και τον συνέλαβε πριν προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και από τα στοιχεία που θα προκύψουν θα επιβεβαιωθεί αν πρόκειται όντως για τον αναρριχητή ή για κάποιο άλλο άτομο που χρησιμοποιούσε παρόμοιες μεθόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ