Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Χριστούγεννα μύρισαν… στο Δήμο Ζίτσας με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς.

Η πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα, φόρεσε τα γιορτινά της και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν την έλευση των εορτών.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Ράδος και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσαν οι μικροί χορωδοί της Παιδικής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνοπλαγιάς υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Γιάννη Γαλίτη. Ακολούθησαν Τμήματα χορευτικών του Νομικού Προσώπου του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζωοδόχου και Ζίτσας που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. 

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, που παρασκεύασαν οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Ελεούσας.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθημερινά 5 με 7 το απόγευμα, έως την Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ