Εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκδήλωση των σωματείων του ΕΚΙ

eki plateia

Η μαζική συμμετοχή εργαζομένων από κάθε κλάδο και η σημαντική παρουσία της νεολαίας χαρακτήρισε την εκδήλωση αλληλεγγύης που οργάνωσαν τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση έγινε για δεύτερη χρονιά σε συνθήκες πανδημίας με υποδειγματική τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Δεν είναι η ατομική ευθύνη που λείπει από το λαό. Είναι τα ολοκληρωμένα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, με μαζικούς διορισμούς υγειονομικών σε όλες τις βαθμίδες, στα σχολεία,στους μεγάλους χώρους δουλειάς. Είναι όλα αυτά που διεκδικούν μήνες τώρα τα εργατικά σωματεία και αρνείται η κυβέρνηση να υλοποιήσει» σημειώνει το Εργατικό Κέντρο.

Δυναμικό παρόν έδωσε το σωματείο μουσικών της περιοχής. 

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • eki plateia1

«Οι τρεις γενιές μουσικών της ηπειρωτικής παραδοσιακής μουσικής που παρέλασαν από την εξέδρα της εκδήλωσης αλληλεγγύης, πήραν την σκυτάλη από τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Σταυρού Καψάλη στον αγώνα να διατηρηθεί ζωντανή η λαϊκή παράδοση της Ηπείρου σε πείσμα όλων όσων αντιμετωπίζουν τον πολιτισμό ως εισπράξεις στα σεντούκια του τουριστικού κεφαλαίου» αναφέρει το ΕΚΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ