Έντονη δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος φαίνεται ότι λαμβάνει το φλερτ του νυν δημάρχου Ιωαννίνων με τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προεκλογικό… γάμο! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η απόφαση του Θωμά Μπέγκα να παραστεί στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής έχει προκαλέσει την σφοδρή ενόχληση στον τοπικό κι όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων, συστηματικά εδώ και πολύ καιρό απέφευγε οποιαδήποτε δημόσια παρουσία σε εκδηλώσεις του Κινήματος και σε ομιλίες στελεχών που πέρασαν κατά καιρούς από τα Γιάννινα.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνιμα ανοιχτός και οι καλά γνωρίζοντες μιλούσαν τους τελευταίους μήνες για στήριξη του Θωμά Μπέγκα από το κυβερνόν κόμμα.

Από τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας όμως, όταν άρχισε να κυκλοφορεί σε διάφορα πολιτικά πηγαδάκια ότι ο δήμαρχος τελικά θα παραστεί στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά σε ορισμένα μέλη που είχαν αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστικό, επικρατεί έντονος προβληματισμός αλλά και πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια.

Ήδη κάποιοι σπεύδουν να στείλουν μήνυμα προς τον δήμαρχο ότι με την επιλογή του να παραβρεθεί στο Κίνημα, ουσιαστικά κόβει τις γέφυρες εκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ