Ένταση στο κόκκινο…

Κάτι από άλλες εποχές θυμίζει η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή στην παράταξη του Μωυσή Ελισάφ. Μία επίθεση που ετοιμαζόταν από μέρες και αναζητούσε την αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο. Η αφορμή δόθηκε με μία ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για την έξυπνη πόλη η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει το παραλήρημα που ακολούθησε. Η «Ενότητα Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα, είτε από έλλειψη ψυχραιμίας, είτε από περίσσευμα αλαζονείας, χάνει το μέτρο φτάνοντας στο σημείο να μιλά ακόμη και για πληρωμένη προβολή στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.

(Ολόκληρη την ανακοίνωση της παράταξης Ελισάφ μπορείτε να δείτε εδώ και την ανακοίνωση της Ενότητας Πολιτών εδώ).

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή που εδώ και μέρες επιδίδεται σε επικοινωνιακό μπαράζ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα ούτε πολιτικό γεγονός να δημιουργήσει αλλά ούτε και αέρα πρωτιάς να περάσει.

Μετά κατά την κοινή ομολογία αποτυχημένη εκδήλωση εγκαινίων αλλά και την κατακραυγή για το κλείσιμο της Πυρσινέλλα αναζητά τρόπο για να βρεθεί σε θέση πρωταγωνιστή.

Έτσι μπορεί να εξηγηθεί η σφοδρή επίθεση που παίρνει χαρακτηριστικά «εφ όλης της ύλης».

Τέτοιες επιθέσεις συνηθίζουν να κάνουν τα μεγάλα κόμματα, όταν θέλουν να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους.

Στην προκειμένη περίπτωση η πολιτική επιλογή του Θωμά Μπέγκα μάλλον ήταν άστοχη. Σε μία πόλη όπου λίγο πολύ όλοι είναι γνωστοί, τέτοια πόλωση ούτε μπορεί να επιτευχθεί αλλά ούτε και να αποδώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ