Ενότητα Πολιτών: Να παραδώσει την έδρα ο Φ. Τσουμάνης

Την παραίτηση του Φίλιππα Τσουμάνη μετά την ανεξαρτητοποίησή του ζητά η παράταξη «Ενότητα Πολιτών» με αφορμή την ανεξαρτητοποίησή του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση το θέμα συζητήθηκε σε κοινή συνεδρίαση της γραμματείας και της δημοτικής ομάδας.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης σημειώνεται: «Ο κ. Τσουμάνης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ στις δύο δημοτικές περιόδους που η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» διοίκησε το Δήμο.

Ο ίδιος αποφάσισε για δικούς του λόγους να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», και να αποχωρήσει από τη γραμματεία της, όπως αναφέρει στην επιστολή του.

Πεποίθηση όλων μας είναι ότι γεγονότα σαν κι αυτό το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να σφυρηλατήσουν την ενότητα της παράταξής μας.

Η  πολιτική δεοντολογία επιτάσσει στον κ. Τσουμάνη να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», η μεγάλη παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα χρόνια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ