Ένα τριήμερο γεμάτο ροκ

GAKISΤο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ioannina Rock City Fest II στον Πολιτιστικό Πολυχώρο, στα Παλιά Σφαγεία, στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στη Γιαννιώτικη rock σκηνή. Special guests θα είναι o Αμερικανός superstar της rock Kip Winger, στη μοναδική για την Ελλάδα εμφάνιση του, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, και οι Ελβετοί Suns of Saturn την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το φεστιβάλ θα κλείσει τη Δευτέρα με το reunion party δυο θρυλικών γιαννιώτικων συγκροτημάτων, των Deans και των Gold Fingers.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ είναι αφιερωμένη στο κλασικό rock και στη σκηνή θα ανέβουν οι: Rock Academy, οι Ai Skola, οι The Crossroads, οι Rockin’ Rebel, οι Delusion, ο Γιώργος Γάκης & The Troublemakers και οι Fortissimo.

Η δεύτερη ημέρα θα αφιερωθεί στο alternative rock και θα εμφανιστούν οι: Rock Qualification, Their Methlab, Noise In, Back Alley 121, Norma the Βand και The Fuzzy Nerds.

Τέλος, η Δευτέρα, τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, είναι αφιερωμένη στο hard & heavy rock με τους BloodPact, Neperia, Crowdance,Bandemonic, Crazy Cow και Godamned να παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους.

Επτά συγκροτήματα την ημέρα, ενώ παράλληλα στο χώρο φιλοξενούνται πλήθος άλλων εκδηλώσεων, όπως σύγχρονος χορός, μουσικό εργαστήρι – Jam σκηνή, έκθεση rock φωτογραφίας, έκθεση φωτογραφίας «Απεί Ρωτάν rock», projections, προβολή συναυλιών θρύλων του rock στα Γιάννενα και έκθεση CD και LP Γιαννιωτών καλλιτεχνών.

Ώρα έναρξης 18:30. Είσοδος ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ