Ένα δυνατό live στον Πολυχώρο

Οι New Zero God και ο Marios Katsanos and The Mystic Libraries θα βρίσκονται σε κοινό live την Παρασκευή 19 Απριλίου στον Πολυχώρο Αγορά στα Γιάννενα.

Το Live στηρίζει η κολεκτίβα Aza Records από την Θεσσαλονίκη και το Μusic Webzine Rock Overdose

Είσοδος 5 ευρώ με κρασί ή μπύρα.

Οι Marios Katsanos and The Mystic Libraries σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2015. Την ίδια χρονιά ο Μάριος Κατσάνος έβγαλε το πρώτο του single με 3 κομμάτια και με γενικό τίτλο “The Day after” σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Η παραγωγή έγινε στο studio Siera από τον Άκη Γκολφίδη. Στο πρώτο single παίζουν κάποιοι από τους πιο γνωστούς εγχώριους μουσικούς της ροκ και της τζαζ όπως ο Γιώργος Ζηκογιάννης στο μπάσο και ο Δημήτρης Μπέλος στα πλήκτρα. Συγχρόνως με το single έγιναν αρκετά ακουστικά live και ξεκίνησαν και τα πρώτα ηλεκτρικά live το καλοκαίρι του 2015 με τους Mystic Libraries.

Τον Δεκέμβριο του 2017 οι Mystic Libraries ηχογράφησαν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους με 15 κομμάτια με τον γενικό τίτλο “Starets”.  O δίσκος πήρε πολύ καλές κριτικές και κομμάτια του παίζονται σε ραδιόφωνα του εξωτερικού. Το 2018 έγινε η πρώτη περιοδεία της μπάντας, παίζοντας τον δίσκο σε 12 πόλεις της Ελλάδας και εξαντλήθηκε η πρώτη κόπια του δίσκου.

Το 2019 συνεχίζονται τα live της μπάντας και ετοιμάζεται το υλικό για τον δεύτερο δίσκο.

Oι Μystic Libraries είναι:

Mάριος Κατσάνος – φωνή πλήκτρα

Χρήστος Λαδόπουλος – Μπάσο

Αδάμ Σωτηρόπολος – Ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Δημητρίου – Τύμπανα

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον Mike Πούγουνα και μέλη που έπαιζαν μαζί του, στα συγκροτήματα Flowers of Romance, και Nexus.

Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει ανοίξει τις συναυλίες για τους Αμερικάνους Christian Death τους Αγγλους Legendary Pink Dots και τον θρυλικό Βρετανό μουσικό Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) ενώ συχνά-πυκνά ασχολείται μαζί τους ο διεθνής μουσικός τύπος.

Οι  New Zero Godεχουν κυκλοφορήσει τρία ολοκληρωμένα αλμπουμ,δύο mini αλμπουμ (το ένα ηχογραφημένο ζωντανά σε συναυλία τους στην Ιταλία), δύο 7″singlesκαι δύο digitalsingles με Ελληνικές και ξένες εταιρίες.

Aκόμα έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλογές του εξωτερικού, ενώ το τραγούδι τους “KissTheWitch” ανέβηκε για δυο μήνες στα 10 πρώτα των Αγγλικων Gothic charts.

Οι New Zero God ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο του 2018 μια σειρά εμφανίσεων σε bar στην Αθήνα και στην επαρχία παρουσιάζοντας ένα 90άλεπτο πρόγραμμα απο τραγούδια τους καθώς και διασκευές, έχοντας μόνο δύο ακουστικές κιθάρες, ενα τύμπανο και μια φωνή.

Το νέο, τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τίτλο “Circus of Tortured Melodies” και  κυκλοφορεί από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 σε έγχρωμο βινύλιο.

  • Mike Πούγουνας – Vocals
  • Ακης Νικολαιδης – Κιθαρα
  • Μιχάλης Σεμερτζόγλου– Μπάσσο
  • Γιάννης Ψιμόπουλος – Drums

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ