ΕΛΒΙΖ: Δύο προτάσεις για την πώληση

BIOMAZAΘέμα αμέσου προτεραιότητας, ίσως και μέχρι την εκπνοή της τρέχουσας εβδομάδας, συνιστά για την ATEbank το κλείσιμο του «κεφαλαίου», που αφορά στην πώληση του 99,8% των μετοχών, που κατέχει στην εταιρεία Ελληνικές Ζωοτροφές (ΕΛΒΙΖ) Α.Ε.

Παρότι ο διεθνής διαγωνισμός, που είχε προκηρυχθεί για το σκοπό αυτό, δεν τελεσφόρησε μια και οι δύο προσφορές που υποβλήθηκαν κρίθηκαν μη ικανοποιητικές, η τράπεζα, σε συνεργασία με το χρηματοοικονομικό της σύμβουλο Deloitte, αποφάσισαν να «χαλαρώσουν» τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Ημερησία, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στα χέρια της ATEbank και της Deloitte βρίσκονται δύο προτάσεις, τις οποίες επεξεργάζονται και από ό,τι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να καταλήξουν αν θα αποδεχθούν ή όχι κάποια από αυτές.

Ως προς την ταυτότητα των ενδιαφερόμενων, ο ένας μετείχε στη short list του ατελέσφορου διαγωνισμού, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στην αρχική ομάδα των διεκδικητών, αλλά δεν είχε καταφέρει να περάσει στην τελική φάση, που προέβλεπε κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ