Ελληνικό σήμα στην «Oliart» Άρτας

OLIART

Η «OLIART» μία από τις δυναμικές επιχειρήσεις της Άρτας του κ. Θανάση Κοντοδήμα, είναι η πρώτη στην Ήπειρο που πήρε το ελληνικό σήμα για τις επιτραπέζιες ελιές που τυποποιεί.

Η OLIART έχει έδρα στην Γραμμενίτσα και  αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες, νεοσύστατες εταιρείες στον χώρο της μεταποίησης της ελιάς στην περιοχή της Ηπείρου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της μόλις το 2017, με τελική επένδυση τα 455.000€, τολμώντας κόντρα στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Σήμερα, η εταιρεία έχει την δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 9 κωδικούς παραγωγής προϊόντων (Αλατισμένη ελιά ποικιλίας Χοντροελιάς Άρτας, Αλατισμένη ελιά ποικιλίας Καλαμών. Εκπυρηνομένες Χονδροελιές Άρτας, Εκπυρηνομένες Ελιές Καλαμών. Ροδέλες ελιές Καλαμών και Χονδροελιάς Άρτας, Γεμιστές ελιές Χονδροελιάς Άρτας και πάστα ελιάς Καλαμών και Χονδροελιάς Άρτας), σε διάφορες συσκευασίες από 200 γρ και άνω.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • OLIART

   Όλα τα προϊόντα είναι με πιστοποίηση ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) παράγονται με πρώτη ύλη τη χονδροελιά Άρτας, μοναδική ποικιλία στην Ελλάδα, με παραδοσιακή συνταγή χωρίς συντηρητικά, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με τους αυστηρότερους όρους διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, συνδυάζοντας την ποιότητα, την τεχνολογία και την ποικιλία των παραγόμενων ειδών.

   Τα προϊόντα της, κατόπιν συνειδητής επιλογής να προτιμήσουν αγορές που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ποιότητα παρά για την ποσότητα, βρίσκονται σε Delicatessen καταστήματα της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων, καθώς και σε καταστήματα του εξωτερικού στην Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Νότια Αφρική και οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα ευοίωνες.

Σημειώνεται, ότι το Ελληνικό Σήμα προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τον ν.4072/2012 αποτελεί επίσημο σήμα του Ελληνικού κράτους και διακρίνει προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία έχουν αποδεδειγμένα ελληνική προέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ