Εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία.. Κλειστός ο δρόμος

egnatia_pedini_ntalika1

ΦΩΤΟ- Επί ποδός παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες προχώρησαν σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία αλλά και την Ιόνια μετά το ατύχημα που έγινε πριν την είσοδο της σήραγγας Δωδώνης.

Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ και κάτω από άγνωστες συνθήκες νταλίκα- βυτιοφόρο έφυγε από την πορεία της, πέρασε την διαχωριστική νησίδα και το μισό όχημα κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • egnatia pedini ntalika1

Η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο του ρεύματος της Εγνατίας προς την Ηγουμενίτσα καθώς και της μιας λωρίδας προς τα Γιάννινα ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε εκτροπή της κίνησης και στην Ιόνια, στον κόμβο Επισκοπικού.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η λωρίδα προς Γιάννινα άνοιξε ενώ η κυκλοφορία για την Ηγουμενίτσα διεξάγεται μέσω Ιόνιας, με εκτροπή δηλαδή των οχημάτων που έρχονται από Μέτσοβο στον κόμβο Ιωαννίνων και είσοδο από τον κόμβο Αβγού στην Ιόνια ώστε να συνεχίσουν προς Εγνατία και Ηγουμενίτσα.

Στο σημείο του ατυχήματος έπεσαν αρκετά καύσιμα στο οδόστρωμα και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Το ευτύχημα ήταν το βαρύ όχημα δεν ήταν φορτωμένο ενώ κατά την εκτροπή του δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα όπου κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ