Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ έθεσε εαυτόν ο Νίκος Γκόλας

Παρενέργειες και στην τοπική πολιτική σκηνή προκαλούν τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στο Κίνημα Αλλαγής. Την ώρα που αναμενόταν οι αποφάσεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας ανακοίνωσε αιφνίδια την απόσυρσή του από αυτό. Με μια λιτή ανακοίνωση, αποδίδει την απόφασή του σε όσα διαδραματίζονται στο ΚΙΝΑΛ και τονίζει ότι από τη θέση του απλού μέλους θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το κόμμα του. Η υποψηφιότητα του Νίκου Γκόλα είχε ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η απόφασή του λύνει τον γρίφο του ψηφοδελτίου στο νομό Ιωαννίνων ωστόσο δεν παύει να προκαλεί έκπληξη.

Στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Νίκος Γκόλας αναφέρει:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όσα διαδραματίζονται στο Κίνημα Αλλαγής οδηγήθηκα στην απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού Ιωαννίνων.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Οδηγήθηκα σε αυτή μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό και συζητήσεις με συνεργάτες μου.

Εύχομαι και ελπίζω ο κύκλος εσωστρέφειας στο Κίνημα Αλλαγής να κλείσει γρήγορα και να δώσει με αξιώσεις την μάχη των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Αξίζει να βγει ενισχυμένο από την κάλπη, μπορεί να διεκδικήσει την κοινωνική ψήφο και να αποτελέσει κίνημα προόδου.

Στη μάχη αυτή θα είμαι παρών ως μέλος του ΚΙΝΑΛ και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Νομό Ιωαννίνων.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν κατά το προηγούμενο διάστημα και να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούμε σύντομα σε νέους αγώνες».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ