Έκλεισαν ραντεβού οι οδοντογιατροί, εμβολιάστηκαν αστυνομικοί!

nosokomeio_prevezas

Είχαν κλείσει ραντεβού σε οδοντίατρους αλλά τελικά τα εμβόλια γίνονται σε αστυνομικούς! Αυτό ουσιαστικά καταγγέλλει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος της Πρέβεζας επιρρίπτοντας ευθύνες στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να τους ενημερώσει.

Ο Σύλλογος, αφού την προηγούμενη βδομάδα ξεπεράστηκαν διάφορα προβλήματα με τις εγγραφές είχε επικοινωνήσει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και συμφώνησαν να εμβολιάζονται καθημερινά οι οδοντίατροι μαζί με τους ιδιώτες γιατρούς από τις δόσεις που περισσεύουν μετά τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων.

Ξαφνικά το πρωί της Τρίτης δόθηκε εντολή οι δόσεις που περισσεύουν να διατίθενται στα σώματα ασφαλείας!

«Ο Διοικητής δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να μας ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή και το μάθαμε μέσω «ενδονοσοκομειακής διαρροής»… Οι πρώτοι στη λίστα και πιο ηλικιωμένοι συνάδελφοι ακόμη περιμένουν το τηλέφωνο από το Νοσοκομείο που δεν θα γίνει ποτέ… Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιοι λίγοι ευτυχώς που άργησαν να μπουν στην πλατφόρμα δεν βρίσκουν καθόλου ημερομηνία εμβολιασμού και είναι καταδικασμένοι να δουλεύουν με το φόβο, ποιος ξέρει για πόσο καιρό…», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Καταλήγοντας επισημαίνεται ότι λόγω των κινδύνων του επαγγέλματος θα έπρεπε να είναι από τους πρώτους στις λίστες προς εμβολιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ