Έκκληση συστράτευσης και για διαγραφέντες

katsouras1Συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση συστράτευσης στους διαγραφέντες βουλευτές, υπό την προϋπόθεση να αποδεχθούν την πολιτική του κόμματος όπως θα την περιγράψει ο ίδιος ενώπιον των κομματικών στελεχών και όπως αυτή θα ξεδιπλωθεί το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, θεωρείται βέβαιο ότι σήμερα θα ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής για τους οκτώ βουλευτές που δεν διεγράφησαν μετά την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 2 αλλά αποφασίστηκε να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων, όπως επίσης και για όσους διαγραμμένους βουλευτές επιθυμούν να επιστρέψουν εφόσον δεν έχουν ενταχθεί σε άλλα κόμματα.

Πάντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα ζητήσει από τα στελέχη που επιθυμούν να επιστρέψουν να αποστείλουν επιστολές προσήλωσης ή να προβούν σε δηλώσεις… μετάνοιας. Θα ξεκαθαρίσει, όμως, ότι μπορούν να ξαναβαδίσουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ μόνο όσοι επιθυμούν να υπηρετήσουν τους άξονες της πολιτικής του.

Σήμερα λοιπόν ανοίγει και επισήμως ο δρόμος της επιστροφής για τον βουλευτή της μονοεδρικής Θεσπρωτίας Χρήστο Κατσούρα, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι και εκ νέου υποψήφιος στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ