Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια- Εκπαιδευτικός στα Ιωάννινα χρειάζεται άμεση βοήθεια

aimopetalia

Άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια και αίμα έχει εκπαιδευτικός που νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Την έκκληση για βοήθεια προς τον άνθρωπο που δίνει μάχη για την ζωή του απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων.

Όποιος μπορεί να προσφέρει αιμοπετάλια, πρέπει να είναι υγιής και ηλικίας έως 58 ετών, και καλείται να επικοινωνήσει πριν προσέλθει με την αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο τηλέφωνο 26510 99457.

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα τύπου Ο Rhesus αρνητικό (-), για την υποστήριξη των θεραπειών του ασθενούς.

Η συμμετοχή των συμπολιτών μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά και να στηρίξει έναν άνθρωπο που χρειάζεται την αλληλεγγύη όλων μας.