Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

mariliza

Στο πλαίσιο της εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ «Για μια νέα αρχή με οδηγό την κοινωνία», η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων, διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Du lac , με ομιλήτρια την Τομεάρχη Εργασίας –Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα αναφερθεί στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και θα παρουσιάσει τις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για ένα καλύτερο αύριο. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η βουλευτής Ιωαννίνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα Ιωάννινα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΕΦΚΑ Ιωαννίνων ,όπου  θα έχει συνάντηση και με το Δ.Σ των εργαζομένων του φορέα. Θα συναντηθεί επίσης με τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν.Ιωαννίνων,καθώς και με το Σωματείο Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Ιωαννίνων, ενώ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας.

Η Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ενημερώνει  στην εκδήλωση ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι οι προσερχόμενοι και οι προσερχόμενες θα επιδεικνύουν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ